Tgrt Haber
29 Eylül 2023 12:07 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 12:38

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli yıldıza övgüler yağdırdı: "40 milyon Euro!"

Eski milli futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal ile ilgili konuşan Dilmen, Sebastian Szymanski'yi de öve öve bitiremedi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli yıldıza övgüler yağdırdı: "40 milyon Euro!"
Rıdvan Dilmen,Fenerbahçe,Başakşehir,Sebastian Szymanski

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir'i evinde etkili bir oyunla 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaşan Sebastian Szymanski, performansıyla geceye damga vurdu.

Mücadele sonrası değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe mental olarak ve fiziksel olarak futbolcularını inandırmış. İrfan'ı, Tadic'i, Szymanski'yi inandırmış hoca. İyi futbolu kim iyi oynarsa keyif alıyorum ben. Fenerbahçe zaten 4-3-3'ü 4-1-4-1 gibi oynayan bir takım." ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN'DEN GALATASARAY ÖRNEĞİ

Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu Galatasaray'ın 1996-2000 yılları arasında oynadığı futbola benzeten Rıdvan Dilmen, "Aklıma Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyon olduğu dönem geliyor. Fenerbahçe'nin oyunu da ona benziyor. En önemli özellikleri neydi? Topa basıp, çabuk kazanıyorlardı. Fenerbahçe önde baskıyı prensip haline getirdi. Öyle olunca da bunun avantajlarını görmeye başladı. Rakiplerin Fenerbahçe'ye önlem alması gerekiyor. Pasla çıksak başka, hızlı hücum denesek başka sıkıntı çıkarabilir size Fenerbahçe" dedi.

"SZYMANSKİ 40 MİLYON EURO"

Fenerbahçe'nin yeni sezon transferlerinden Szymanski'yi değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Szymanski'yi oynatabildiğin kadar oynat diyorum. Szymanski daha 24 yaşında. Premier Lig'e büyük takımlara kesin gider zaten buralarda tutamazsınız onu. 13 maçta 7 gol ve 4 asisti var. 40 milyon Euro yazmanız lazım en az sözleşmesine. Dilerim uzun süre Fenerbahçe'de oynar ama sanmıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...