Tgrt Haber
17 Nisan 2023 13:25 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 13:48

Rıdvan Dilmen: Önümüzdeki sezon play-off oynanabilir

Rıdvan Dilmen önümüzdeki sezon uygulanma ihtimali olan play-off sistemi ve yabancı kuralı hakkında konuştu.

Rıdvan Dilmen: Önümüzdeki sezon play-off oynanabilir
süper lig,rıdvan dilmen,play-off

Rıdvan Dilmen yabancı kuralı hakkında yorumlarda bulunurken önümüzdeki sezon daha önce bir kez oynana play-off sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yabancı kuralı ile ilgili belirsizliğin bir an önce bitmesi gerektiğini ve kararın verilmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, "Yabancı kuralında okuduğum kadarıyla da sadece Fenerbahçe sınırın devam etmesini istiyor. Fenerbahçe'nin menfaati 7+4 olarak devam etmesi yönünde çünkü yerli oyuncuları çok iyi. Ancak ne karar verilirse verilsin bir an önce verilmesi gerekiyor. ifadelerini kullandı. 

Önümüzdeki sezon ligde play-off sisteminin hayata geçirilebileceğini de iddia eden Dilmen, "Gelecek sezon olağanüstü bir süreçten dolayı 20 takımla oynanacağı için belki bir yıllığına play-off oynanabilir. Belki de yaşanan o sezonun tadı damağımızda kaldı çünkü Fenerbahçe-Galatasaray finali olmuştu." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...