Tgrt Haber
02 Ekim 2023 11:27 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 11:37

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası! Süper Lig'de sıralamayı belirledi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de sezonu ilk 5'te tamamlayacak olan takımları canlı yayında belirledi. Dilmen, Fenerbahçe'nin oynadığı futbola da övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası! Süper Lig'de sıralamayı belirledi
Rıdvan Dilmen,Süper Lig,Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Adana Demirspor,Trabzonspor

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu öve öve bitiremedi.

"TARİHİN EN İYİ KADROSU"

Dilmen, "Kendi oynadığım dönem dahil. Ben bu kadar iyi bir Fenerbahçe görmedim. Tarihin en iyi kadrolarından biri diyordum ama vazgeçtim, tarihin en iyi kadrosu." değerlendirmesinde bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ VE İSMAİL YÜKSEK'E ÖVGÜ

Rizespor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin maçın yıldızı olduğunu belirten Dilmen, İsmail Yüksek'ten de övgüyle bahsederek Fenerbahçe'nin fiziksel olarak üst noktada olduğunu söyledi.

SÜPER LİG'E İLK 5 SIRAYI BELİRLEDİ

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı ilk 3 sırayı belirleyeceğini, 4. ve 5. sırada ise Adana Demirspor ve Trabzonspor'un olacağını iddia etti.

Süper Lig'de oynadığı ilk 7 maçı da kazanan Fenerbahçe, 21 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

İkinci sırada ise geçen sezonun şampiyonu Galatasaray yer alıyor. 19 puana sahip olan sarı-kırmızılılar, tek puan kaybını ligin ilk haftasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak yaşadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...