Tgrt Haber
25 Ekim 2023 09:37 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 09:48

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a övgü: Müthiş gururlandım!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın evinde 3-1 kaybettiği Bayern Münih maçını değerlendirdi. Dilmen, sarı-kırmızılı takımı "Böyle bir futbol olamaz. Müthiş gururlandım" sözleriyle övdü. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a övgü: Müthiş gururlandım!
Galatasaray,Şampiyonlar Ligi,Bayern Münih,Rıdvan Dilmen

Temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1 yenildiği maçı spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale Youtube kanalında yorumladı. Dilmen, mağlubiyete rağmen sarı-kırmızılıların performansına övgüler yağdırdı.

"MÜHTİŞ GURURLANDIM!"

Rıdvan Dilmen, ilk yarıdaki performansı ile dikkat çeken Galatasaray için "Avrupalı seyirciler 'Bu Galatasaray nasıl bir takım?' der. Müthiş gururlandım. Böyle bir futbol olamaz. Devre arası Bayern'e yetişti" ifadelerini kullandı. 

"OKAN BURUK, BAYERN İLE KAYSERİ'YE AYNI MUAMELEYİ YAPTI"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oyuncuların ilk yarıdaki temposunun yorucu olduğunu fark etmesi gerektiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Okan Hoca bu takımın yorulma ihtimalini görmeliydi. İlk yarıdaki tempoyu her iki yarının 30'ar dakikasında yapsanız Şampiyonlar Ligi'nin favorisi olursunuz" değerlendirmesinde bulundu. 

Rıdvan Dilmen, Alman ekibi karşısındaki oyun planıyla övdüğü Okan Buruk ile ilgili, "Bayern Münih ile Kayseri'ye aynı muameleyi yapan teknik adam sayısı çok azdır." sözlerini kullandı.

"HİÇBİR TAKIM BAYERN MÜNİH'İ BU KADAR ZOR DURUMDA BIRAKMAMIŞTIR"

Galatasaray'ın ilk yarıdaki oyununa dikkat çeken Dilmen, "Bir Şampiyonlar Ligi maçında hiçbir takım Bayern Münih'i 45 dakika boyunca bu kadar zor durumda bırakmamıştır" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...