Tgrt Haber
22 Ocak 2024 11:40 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 11:42

Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk iddiası: Yeni takımını açıkladı!

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maç hakkında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'un kariyeriyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk iddiası: Yeni takımını açıkladı!
Galatasaray,Rıdvan Dilmen,A Miili Takım,Okan Buruk

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın zirvedeki Fenerbahçe ile puanlarını eşitlediği maç hakkında TV8.5'da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk'un kariyeriyle ilgili çarpıcı bir de tahminde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri:

"Türkiye’de ilk etapta 3 isim çok konuşulur; Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli. UEFA şampiyonu olmuştur Fatih Terim. Jenerasyonun büyük bir kısmı Fatih Terim zamanında Galatasaraylı olmuştur. Mustafa Denizli’nin de hem milli takımda hem de ‘Üç büyükler’de şampiyonluğu önemlidir. Şenol Güneş’in de aynı şekilde milli takım ve kulüp başarıları… Peki Okan Buruk bu işin neresinde?"

"OKAN BURUK 3 KUPA KAZANDI"

"Ben bir şey yapan teknik direktörlere bayılırım. Okan Buruk şu an 3. Lig’de olan Akhisarspor ile kupa kazanıp Avrupa’ya götürdü. Yetmedi bütün sezon stadı dolmayan Başakşehir ile şampiyon oldu. Yetmedi şimdi Galatasaray ile şampiyonluk…"

"Okan Buruk büyük takım, küçük takım demeden 3 tane kupayı aldı. Bu arada sonucu iyi olmasa da Şampiyonlar Ligi’nde bir oyun ortaya koydu."

"GELENEĞİN DIŞINDA OYUNLAR OYNUYOR"

"Taktiksel varyasyonlar yapmasa Akhisar ile kupa alamazsın, Başakşehir ile şampiyon olamazsın. Geleneğin dışında oyunlar oynuyor."

OKAN BURUK İÇİN A MİLLİ TAKIM İDDİASI: "BİR GÜN OLACAK VE KALACAK"

"Bunu bir yere yazın; bir gün A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Allah izin verirse Okan Buruk olacak ve kalacaktır. Montella’ya da başarılar diliyorum ama bir gün olacaktır. 'Galatasaray’dan ayrılsın' anlamında söylemiyorum."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...