Tgrt Haber
16 Nisan 2024 14:32 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 14:38

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini!

Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda 4-0 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası iddiasını yineledi. Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yarışı için oran da verdi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk tahmini!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'u 4-0'la yenerek liderliğini sürdürdüğü maçın ardından Süper Lig'de 2023-24 sezonunu ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

"39 PUAN FARK OLUR MU?"

Ligde ilk 2 sıra ile 3 ve 4. arasındaki puan farkına değinen Dilmen, "Öyle bir lig yaşıyoruz ki üçüncünün matematiksel olarak şansı yok. Dördüncünün devre arasından beri şansı yok. 39 puan fark var. Böyle bir şey olur mu yani! "3'e ayrılmış bir lig var. 2 takım var. 3 ile 7 arasına sıkışmış takımlar var. Gerisine Allah selamet versin." ifadelerini kullandı.

Ünlü yorumcu, "Not alsınlar Bir daha böyle bir lig gelmeyecek. Bu kadar puan, bu kadar fark olan bir lig olmayacak." dedi.

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yarışı iddiası! Oran verdi - 1. Resim

"FENERBAHÇE CANINI VERİYOR, GALATASARAY YİNE ÖNDE"

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a oranla daha fazla efor sarf ettiğini bildiren Dilmen, "Fenerbahçe canını veriyor Galatasaray önde. Galatasaray maçları dakikalara bölüyor yine önde." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin kalan maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe, Sivas deplasmanında rahat kazanır. Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanından başka zorlanacağı maç görmüyorum Galatasaray derbisine kadar." dedi.

"YÜZDE 66 ŞAMPİYON OLACAK..."

Son olarak şampiyonluk yarışında düğümün derbide çözüleceğini bildiren Rıdvan Dilmen, "Beraberliğin yettiği takım yüzde 66 şampiyon olacak. 3 skorun 2'sinin yaradığı takım yüzde 66 şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...