Tgrt Haber
30 Ekim 2023 18:07 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 18:11

Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için tarihi iddia!

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Pendikspor-Fenerbahçe maçının ardından Süper Lig’de içinde bulunduğumuz sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli yorumcu, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın diğer takımlarla olan kalite farkına dikkati çekerek bu sezon Süper Lig tarihinin puan rekorunun kırılabileceğini öne sürdü.

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için tarihi iddia!
Rıdvan Dilmen,Süper Lig,Fenerbahçe,Galatasaray

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor’u deplasmanda 5-0 mağlup ederken Galatasaray da deplasmanda Çaykur Rizespor engelini tek golle geçti.

KANARYA KAYIPSIZ; ASLAN YAKIN TAKİPTE

Ligin ilk 10 haftasında Fenerbahçe 10'da 10 yapıp 30 puanı hanesine yazdırırken; tek beraberliği olan Galatasaray da Kanarya’yı 28 puanla yakın takibe aldı.

DİLMEN’DEN REKOR SÖZLERİ

TV 8,5’te yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin Pendikspor’u 5-0 yendiği maçı değerlendirirken Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ligdeki diğer takımlara karşı kalite farkına dikkati çekerek bu sezon puan rekorunun kırılabileceğini iddia etti.

“TARİHİN EN ÇOK PUAN TOPLAYAN 2 TAKIMINI GÖRECEĞİZ”

Süper Lig’in içinde bulunduğumuz sezonunun tarihte hiç olmadığı kadar farklı başladığını dile getiren Dilmen, “Bu sezon, her zamankinden farklı başladı ve devam ediyor. Lig tarihinin en çok puan toplayan iki takımını göreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...