Tgrt Haber
04 Şubat 2024 16:48 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 16:52

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye şampiyonluk yarışı için dikkat çeken çağrı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı her geçen hafta kızışırken ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Dilmen, iki takım arasındaki zirve mücadelesi için TFF'ye sürpriz bir çağrıda bulundu. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Rıdvan Dilmen'den TFF'ye şampiyonluk yarışı için dikkat çeken çağrı
Fenerbahçe,Galatasaray,Rıdvan Dilmen,TFF

Fenerbahçe, Trendyol Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler maç fazlasıyla Galatasaray'a verdiği liderliği geri alarak averajla koltuğa yeniden oturdu.

TV8,5'ta mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunarak şampiyonluk yarışı için fikstür talebinde bulundu.

"İSMAİL KARTAL PSİKOLOJİK OLARAK ZORLANIYOR"

Dilmen'in Antalyaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirirken İsmail Kartal ile ilgili, "Psikolojik olarak bayağı bir zorlanıyor onu net görebiliyoruz." dedi.

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye şampiyonluk yarışı için dikkat çeken çağrı - 1. Resim

"İSMAİL KARTAL VE OKAN BURUK'UN HAKKININ VERİLMESİ GEREKİYOR"

Dilmen ayrıcı iki hocayı da överek, "İsmail Kartal'ın ve Okan Buruk'un fazlasıyla hakkının verilmesi gerekiyor. Ben yeterince övgü aldıklarını düşünemiyorum." ifadelerini kullandı.

"ADİL FİKSTÜR ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUM"

Dilmen, "Şampiyonluk yarışında iki takım için adil bir fikstür çekilmesini istiyorum çünkü önce oynayanın da sonra oynayanın da üstüne çok fazla baskı biniyor. Bunun için ligin son haftası aynı saatte oynatırlar." ifadeleriyle TFF'ye çağrıda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...