Tgrt Haber
20 Ekim 2023 15:59 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 16:22

Son dakika! Beşiktaş'tan Igor Tudor açıklaması

Son dakika haberi: Bir dönem Türkiye'de görev yapan Igor Tudor'un görüşmelerde bulunmak için İstanbul’a geldiği iddia edildi. Beşiktaş iddialarla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Beşiktaş'tan Igor Tudor açıklaması
Beşiktaş,İstanbul,Igor Tudor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bir dönem Türkiye'de Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Hırvat teknik adam Igor Tudor görüşmelerde bulunmak için İstanbul’a geldi.

Tudor'un adı Beşiktaş ile anılıyordu.

Hırvat hocanın Galatasaray-Beşiktaş derbisini tribünden takip etmesi bekleniyor.

İTALYAN BASINI TUDOR'U BEŞİKTAŞ'A YAZMIŞTI

İtalyan basını, Hırvat teknik direktörün Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığını ve siyah-beyazlı takıma çok yakın olduğunu öne sürmüştü.

Beşiktaş'ın daha önce Tudor ile çalışan yardımcı hocalar Vukas ve Modric'i, Burak Yılmaz'a yardımcı olarak getirmesi bu iddiaların güçlenmesine neden oldu.

Beşiktaş, Şenol Güneş'in istifası sonrası yaptığı açıklamada en geç aralık ayının başında olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldığını bildirmişti.

BEŞİKTAŞ İDDİALARI YALANLADI

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un Kulübümüzle görüşmek için İstanbul’a geldiği iddiasıyla basında ve sosyal medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır. Galatasaray ile oynayacağımız müsabaka öncesi Kulübümüzdeki huzuru bozmak amacıyla menajer oyunlarıyla masa başında üretilen haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1715356245870219488

BAŞKAN ÇEBİ DAHA ÖNCE YALANLAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçime kadar antrenör Burak Yılmaz’la devam etme kararını açıklarken Tudor iddialarını "Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam. Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak. Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz’dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz." ifadeleriyle yalanlamıştı.

GALATASARAY'DA ÖSTERSUND YENİLGİSİ SONUNU GETİRDİ

Igor Tudor, Süper Lig'de Karabükspor tecrübesinin ardından Galatasaray'ın başına geçmiş ve sarı-kırmızılılarda 34 maçta görev alarak 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı.

Tudor döneminde akılda kalan maçlardan biri Avrupa Ligi elemelerinde Galatasaray'ın Östersund'a elenmesi oldu.

17 Aralık 2017'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'a kaybedilen maçın ardından tecrübeli antrenör ile yollar ayrıldı ve sarı kırmızılı takımın başına Fatih Terim getirildi.

Igor Tudor, teknik direktörlük kariyerinde 48 maç Marsilya'nın başında kalırken en uzun kaldığı takım 69 maç ile Hajduk Split oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...