Tgrt Haber
27 Aralık 2023 11:00 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 11:13

Süper Kupa finaline yıldız yağacak!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanacak Süper Kupa maçı için unutulmayacak görkemli bir şölen hazırlığında olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Süper Kupa finaline yıldız yağacak!
Süper Kupa,Galatasaray,Fenerbahçe,Suudi Arabistan,TFF,Vincenzo Montella,Roberto Mancini,Mircea Lucescu,Faryd Mondragon,Dirk Kuyt,Selçuk İnan,Gökhan Gönül,Mehmet Topal,Norm Ender

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 29 Aralık Cuma günü oynanacak Süper Kupa finalinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun görkemli bir tören hazırlığı içinde olduğu belirtildi.

ESKİ YILDIZLAR TRİBÜNDE OLACAK

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Spor, siyaset ve sanat dünyasından pek çok ünlünün bulunacağı final maçında Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve İtalya'yı Avrupa şampiyonu yapan Galatasaray'ın eski hocası Roberto Mancini tribünde olacak.

Mircea Lucescu, Faryd Mondragon, Dirk Kuyt, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal da finalin davetlileri arasında yerlerini alacak.

100. YILA ÖZEL GÖRSEL ŞÖLEN

Maçtan önce Cumhuriyetin ve TFF'nin 100'üncü yılı için özel bir şölen yapılacak. Birçok ünlü sanatçı da sahne alacak ve izleyenleri coşturacak.

NORMAL ENDER 100. YIL MARŞINI SÖYLEYECEK

Norm Ender, 100'üncü yıl marşıyla coşkuya renk katacak. Seremonide; 100 kişilik ekip, bayrağımız, Atatürk posteri ve kulüp armaları yer alacak.

KAZANAN KUPAYI MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN ELİNDEN ALACAK

Ses ve ışık gösterilerinin düzenleneceği son bölümde kazanan takıma kupası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verilecek. 

ORTAK BASIN TOPLANTISINA FENERBAHÇE ENGELİ!

İki takımın basın toplantıları yarın yapılacak. Saat 20.00'de Fenerbahçe, 20.45'te Galatasaray'ın basın açıklaması olacak.

Düzenlenmesi planlanan ortak basın toplantısı Fenerbahçe'den gelen olumsuz açıklama sonrası yapılmayacak.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "TFF'den de soru geldi. Süper Kupa'nın ortak basın toplantısı için ne düşündüğümüzle ilgili. Galatasaray kanadı bunu kabul etmiş ama biz federasyona da cevabımızı buradan vermiş olalım. Biz bu zihniyetle yan yana, aynı masada ortak hiçbir şey yapmayacağız. Süper Kupa'nın basın toplantısı da buna dahildir." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...