Tgrt Haber
18 Nisan 2024 12:05 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 12:09

Yunus Akgün kararını verdi: Galatasaray'a dönecek mi?

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, geleceği hakkında kararını verdi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Yunus Akgün kararını verdi: Galatasaray'a dönecek mi?

Galatasaray'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte Leicester City'e kiraladığı Yunus Akgün'ün geleceği hakkındaki bir iddiayla gündeme geldi.

Genç oyuncunun transfer konusundaki görüşünün belli olduğu öne sürüldü.

'GALATASARAY'A DÖNMEK İSTEMİYOR'

Leicester City'nin bonservisini almaması halinde Yunus Akgün'ün Galatasaray'a geri dönmeye sıcak bakmadığı iddia edildi.

İngiliz ekibinin şu an için Yunus Akgün'ün bonservisini almayı düşünmediği öne sürülürken son kararın sezon sonunda verileceği belirtildi.

"YABANCI DİLİNİ GELİŞTİREMEDİ"

Habertürk'ün haberine göre; Yunus Akgün'ün İngiltere'ye adaptasyon sürecinde zorluk yaşadığı vurgulandı. Yabancı dilini beklenen seviyede geliştiremeyen Yunus Akgün'ün takım arkadaşlarıyla kaynaşmakta zorlandığı kaydedildi.

Yunus Akgün kararını verdi: Galatasaray'a dönecek mi? - 1. Resim

SATIN ALMA OPSİYONU 8 MİLYON EURO

Leicester City ile Galatasaray arasındaki anlaşmada yer alan satın alma opsiyonu 8 milyon Euro...

İngiliz ekibinin Premier Lig'e yükselmesi halinde bu rakamı rahatlıkla ödeyebileceği ifade ediliyor. Yunus da kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor.

27 MAÇTA 2 GOL-3 ASİST

23 yaşındaki milli futbolcu Leicester City formasıyla 27 karşılaşmada süre aldı. Yunus Akgün bu maçlarda 2 gol attı ve 3 asist üretti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...