Tgrt Haber
07 Mart 2023 20:08 - Güncelleme : 07 Mart 2023 20:15

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oluyor

Trabzonspor'a büyük beklentiler geri dönen ve bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı olan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oluyor.

Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oluyor
Trabzonspor,transfer,Yusuf Yazıcı,CSKA Moskova,Lille

Trabzonspor'dan 2019 yılında rekor bedelle Fransa ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı bekleneni veremiyor. Geçtiğimiz sezonu Rus ekibi CSKA Moskova'da tamamlayan milli futbolcu, sezon başında Trabzonspor'a geri dönmüştü. Bu sezonki performansı da hayal kırıklığı olan Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı yavaş yavaş belli oluyor.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, sezon başında kadrosuna birçok takviye yapmasına karşın hayal kırıklığı yaşayan bir performans göstermişti.

Ligde zirvenin çok uzağında kalan ve Avrupa'dan da elenen bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı istifa kararı verdi.

LİLLE KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Akşam'ın haberine göre; Sezon sonunda Fransa'ya geri dönecek olan 26 yaşındaki hücum oyuncusuyla ilgili Lille kararını verdi. Fransız ekibi, Yusuf'u gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor.

ESKİ TAKIMI TALİP OLDU

Bonservisine 18.5 milyon Euro ödediği Yusuf'u elden çıkarmak isteyen Lille'in kapısını CSKA Moskova çaldı. Milli oyuncu Fransız ekibinde sözleşmesinin son yılına gireceği için CSKA Moskova uygun bir bedelle transferi sonlandırmak istiyor.

Ruslar, sezon sonunda hem oyuncunun menajeri Adem Cebeci hem de Lille Kulübü ile masaya oturacak ve sıkı bir pazarlık süreci başlatacak. 6 ay oynadığı CSKA Moskova'da büyük izler bırakan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Yusuf Yazıcı, Rusya'da oynamaya sıcak bakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...