Tgrt Haber
15 Mart 2023 23:32 - Güncelleme : 15 Mart 2023 23:36

15 gündür kayıp olan emekli polis memurundan acı haber! Evinde ölü bulundu 

Konya'da 15 gündür kendisinden haber alınamayan emekli polis memuru, evinde ölü halde bulundu. 60 yaşındaki Adnan Yavuz'dan uzun süredir haber alamayan oğlu Y.Y., çilingir yardımıyla eve girince acı manzarayla karşılaştı. 

15 gündür kayıp olan emekli polis memurundan acı haber! Evinde ölü bulundu 
Konya,polis memuru

Konya'nın Karatay ilçesindeki Aziziye Mahallesi'nde, emekli bir polis memuru olan 60 yaşındaki Adnan Yavuz'dan 15 gündür haber alınamıyordu. Oğlu Y.Y., babasına ulaşamayınca endişelenerek evine gitti ve çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Ancak eve girdiğinde babasını hareketsiz halde buldu. Durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildiren Y.Y., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Adnan Yavuz'un hayatını kaybettiğini öğrendi. 

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK 

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve Adnan Yavuz'un cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Adnan Yavuz'un ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrasında netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

15 gündür kayıp olan emekli polis memurundan acı haber! Evinde ölü bulundu 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...