Tgrt Haber
14 Nisan 2024 19:20 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 19:25

Adana'da sokak ortasında silahlı çatışma paniği: Ölü ve yaralı var!

Adana'nın Seyhan ilçesinde, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Adana’da sokak ortasında çatışmada panik anları kameralara yansıdı. Olay, Çınarlı Mahallesi'nde öğleden sonra meydana geldi. İddiaya göre, Osman Asma (28) ve İzzet E. isimli şahıslar, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine her iki şüpheli de tabancalarla birbirlerine ateş açtı.

Açılan ateşler sonucunda İzzet E. kalça bölgesinden, Osman Asma ise karın bölgesinden yaralandı. Yaralı halde olay yerinden kaçmaya çalışan İzzet E., bir süre sonra yere yığılıp kaldı. Osman Asma ise kaçarken yere yığıldı.

Adana'da sokak ortasında silahlı çatışma paniği: Ölü ve yaralı var! - 1. Resim

1 ÖLÜ!

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Osman Asma ise yakınları tarafından taksi ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Osman Asma hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise söz konusu şüpheliyi kaçtığı sırada bölgeye yakın bir ara sokak kıskıvrak yakaladı. Aynı zamanda yaralı olan şüpheli polis nezaretinde hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...