Tgrt Haber

Antakya Körfezinde 4.5 büyüklüğünde deprem! (AFAD son depremler)

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Şubat 2023 06:05 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 06:14
Antakya Körfezinde 4.5 büyüklüğünde deprem! (AFAD son depremler)
hatay,deprem,afad,,antakya körfezi

Son dakika haberi: AFAD tarafından yapılan açıklamada Antakya Körfezi’nde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi. Samandağ'a 3,25 kilometre mesafede meydana gelen deprem, yerin 13,29 kilometre derinliğinde kaydedildi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde ağır yıkıma yol açtı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde artçı sarsıntılar yaşanıyor. Yetkililer ağır hasarlı binalara girmemesi konusunda vatandaşa uyarıda bulunurken bölgedeki en büyük problem ise çadır. Yerel yöneticiler yaptıkları açıklama ile deprem bölgesine çadır ve hijyen malzemesi çağrısında bulundu.

4.5 İLE SALLANDI

Artçı sarsıntıların yaşandığı bölgede sabahın erken saatlerinde deprem meydana geldi. AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre saat 05.26'da merkez üssü Akdeniz Antakya Körfezi olan 4,5 büyüklüğünde bir sarsıntı yaşandı.

Samandağ'a 3,25 kilometre mesafede meydana gelen deprem, yerin 13,29 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...