Tgrt Haber
03 Kasım 2022 08:09 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 08:19

Ataşehir’de yaşlı ve yatalak kadına eziyet eden özel hastane yeniden faaliyete geçti

İstanbul Ataşehir’deki özel hastanede yatan yaşlı bir vatandaşın personeller tarafından alay edilerek çekilen görüntülerinin ardından faaliyetleri durdurulan hastane tekrar faaliyete geçti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
istanbul,ateşehir,hastane

Ataşehir’de özel bir hastanede personelin yoğun bakım servisinde yatan yaşlı bir kadınla alay ettiği görüntüler gündem oldu. 5 Ekim’de çıkan görüntülerin ardından soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili 7’si İstanbul biri Samsun ve diğeri de Bursa olmak üzere 9 şüpheli gözaltına alındı. Nöbetçi sulh ceza hakimliği 4 şüphelinin tutuklanmasına 3 zanlının ise adli kontrol ile serbest bırakılmasına karar verdi.

27 GÜN SONRA TEKRAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı çekilen video ve personeller hakkında inceleme başlatırken söz konusu hastanenin bütün faaliyetleri ise durduruldu. Bu durdurma kararı 27 gün sonra bozuldu ve hastane tekrar hasta kabulüne başladı. Sabah saatlerinde hastaneye gelen personeller işlerine döndü.

Ataşehir’de yaşlı ve yatalak kadına eziyet eden özel hastane yeniden faaliyete geçti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...