Tgrt Haber
28 Şubat 2024 13:46 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 13:54

Bakan büyük müjdeyi duyurdu! Atama için tarih verdi: 50 bin personeli aşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarını ilgilendiren büyük müjdeyi duyurdu. Bakan Göktaş, 500'ün üzerinde bir atama yapılacağını açıkladı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Atama

Bir dizi ziyaret için Eskişehir’e giden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş; şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarını ilgilendiren haberi verdi. Bakan Göktaş, mart ayında 500'ün üzerinde kişinin atamasının gerçekleştirileceğini açıkladı.

ATAMA TARİHİNİ DE VERDİ

500’ün üzerinde bir rakamla şu aşamada şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamalarının olacağını aktaran Bakan Göktaş, "Bununla beraber bugüne kadar yaptığımız şehit, yakını gazi ve gazi yakını atamamız da 50 bini aşacak. Tabii bizler için çok kıymetli bir atama bu, sosyal bir atama. Biz her türlü şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. Çıkmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bakan büyük müjdeyi duyurdu: Atama için tarih verdi - 1. Resim

"HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Atamanın yapılacağı tarihe ilişkin bilgi de veren Bakan Göktaş, "Bizler için tabii bu vatanı bize vatan kalan şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkıyoruz. İnşallah bu vesileyle Güzel bir atama da olacak mart ayı itibariyle. Bakanlık olarak onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...