Tgrt Haber
21 May 2023 14:38 - Güncelleme : 21 May 2023 15:29

Son dakika: Bakan Soylu’dan binlerce polise müjde! Tarih vererek duyurdu…

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu binlerce polis memurunu ilgilendiren müjdeyi paylaştı. Emniyet Teşkikatı mensupları ile kahvaltıda buluşan Bakan Soylu 2025 yılının sonu itibariyle şark görevinde değişiklik yapacaklarını söyleyerek detayları anlattı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
bakan soylu,polis,şark görevi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ ihanetine karşı Türk polisinin gücünü gösterdiği ve dik durduğu ifade eden Bakan Soylu personel sayısının 273 bin olduğunu şimdi ise bu rakamın 335 bine ulaştığını söyledi.  Teşkilatların yüzde 45’inin yenilendiğini ifade eden Bakan Soylu “Şu an görev yapan tüm personelimizin yüzde 77'si lisans mezunudur” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hassasiyetleriyle 3600 ek gösterge sözünü tuttuklarını dile getiren Bakan Soylu böylece polislerin emekli olduktan sonra da ciddi bir geliri olmasını sağladıklarını ifade etti.

ŞARK GÖREVİ BİRE DÜŞECEK..

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Bakan Soylu terörle mücadelede kararlılık mesajı verirken gerek yurt içinde gerek ise sınır dışında yapılan operasyonları hatırlatarak “Bir görevimiz daha var, o da yurt dışında özellikle Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'de konuşlanan ve bugün oradaki birtakım yerlerden, bizim güvenli bölgelerimizin dışındaki yerlerden Türkiye'ye hem sızmaya çalışan, hem Türkiye'ye terör örgütü vasıtasıyla zarar vermeye çalışan bütün unsurları ve bütün o yerleri de tamamen önümüzdeki yıllar içerisinde temizleyip sona erdireceğiz” dedi.

 

Son dakika: Bakan Soylu’dan binlerce polise müjde! Tarih vererek duyurdu…


Bakan Soylu ayrıca polislere müjdeyi vererek 2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceklerini söyledi.

Yeni İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasının plan ve projesinin bittiğini belirten Soylu, TOKİ’ye devrettiklerini ifade ederken 250 bin metrekarenin üzerinde bir yerleşkeyi her türlü sosyal donatılarıyla Hasdal’da gerçekleştireceklerini söyledi.

Bakan Soylu sözlerini şu ifadelerle tamamladı;

İkincisi Bayrampaşa Çevik Kuvveti de oradan kaldırıyoruz. O da ihale aşamasına geldi. Onu da Kemerburgaz'da gerek Özel Harekat ve gerekse çevik kuvveti sırt sırta yapmak suretiyle mükemmel bir Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ihalesinin aşamasına gelindi. Böylece Özel Harekatı da, Çevik Kuvveti de çok güzel bir yerleşkeyle İstanbul'da buluşturmuş olacağız 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cihan ÇELME22 Mayıs 2023 00:20

AKP Hükümeti söz verdiği 3600 'ü ve, özlük haklarında biraz iyileştirme yapsaydı, 2.tura gerek yoktu.

Sonraki Haber Yükleniyor...