Tgrt Haber
23 May 2023 12:42 - Güncelleme : 23 May 2023 13:48

Bakan Soylu duyurdu: Teröristbaşı Duran Kalkan'ın yakın koruması yakalandı

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli beş ilde düzenlenen operasyonda, aralarında teröristbaşı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu 24 kişi gözaltında alındığı bilgisini paylaştı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Soylu duyurdu: Teröristbaşı Duran Kalkan'ın yakın koruması yakalandı
süleyman soylu

Tekirdağ merkezli beş ilde düzenlenen operasyonda, aralarında teröristbaşı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve 14 Mayıs’ta Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda: terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan’ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs’ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı. Terörle Mücadele Başkanlığımıza, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Emniyet Müdürlüklerimize ve Kahraman Polislerimize tebrikler"

Bakan Soylu, paylaşımında ayrıca Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve operasyonda gözaltına alınan kişinin fotoğrafını da yer verdi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1660942653641437184

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...