Tgrt Haber
22 Mart 2024 21:18 - Güncelleme : 22 Mart 2024 22:34

Bekir Bozdağ'dan Kasım Gülpınar'a sert tepki: Bu Erdoğan'a ihanettir

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ TGRT Haber'de Medya Kritik programında önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ yıllarca AK Parti'de görev yapmış olup Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Kasım Gülpınar'a sert tepki gösterdi.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: tgrthaber.com

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ TGRT Haber'de açıklamalarda bulundu. Bekir Bozdağ'dan Şanlıurfa Yeniden Refah Partisi'nden adaylığını koyan Kasım Gülpınar'a sert sözler geldi.

Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şanlıurfa'da Yeniden Refah-AK Parti rekabeti yok. Bunun altını net bir şekilde çizelim. Oy oranları değişse de AK Parti'nin önde olduğunu görüyoruz. DEM Parti'de Şanlıurfa'da pusuya yatmış durumda. CHP kent uzlaşısı adı altında uzlaşı yaptı. DEM Parti'nin 250 bin CHP'nin 80 bin civarında oyu var. CHP usulen, göstermelik adaylar gösterdi. CHP'li kimi seçmenimiz AK Partili adaylara oy verdi geçen seçimde bu seçimde de benzer bir durum olabilir. Gizli bir yarış var. Algı değil, troller değil halk kazanacak."

Bekir Bozdağ'dan TGRT Haber'de önemli açıklamalar - 1. Resim

KASIM GÜLPINAR'A ADAYLIK TEPKİSİ: BU ERDOĞAN'A İHANETTİR

AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Kasım Gürpınar hakkında Bozdağ "Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'da 4 dönem vekil yaptı. Buradaki her işten mesul. İyiden kötüden. 2 dönem MKYK üyeliği 2 dönem AB üye komisyonluğu başkanlığı ve en son genel başkan başdanışmanlığı tüzüğe aykırı olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız fiilen MYK'ya da aldı. Partide verilmeyen bir tek genel başkanlığı koltuğu kaldı. Her makamı Cumhurbaşkanımız parti içinde kendisine verdi. Şimdi bizden adaylık çıkmayınca gidip başka partiden aday oldular. Şimdi bu çok net bir koltuk verirseniz biz sizdeniz ama koltuğu vermezseniz biz verendeniz. Burada ilke yok etik yok nerede 12 yıl size emek vermiş size imkan vermiş fırsat vermiş Cumhurbaşkanımızı bir kalemde siliyorsunuz. Gidip pazarlıklarını yaptılar Yeniden Refah Partisi'ne geçtiler. Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan'a ihanettir. AK Parti'ye Cumhurbaşkanımızı arkadan önden hançerlemektir. Urfalılar bunu böyle görüyor.

Bekir Bozdağ'dan Kasım Gülpınar'a sert tepki: Bu Erdoğan'a ihanettir - 2. Resim

"FAKIBABA SATTI GİTTİ BAŞKA YERE"

Sözlerine devam eden Bozdağ; Ahmet Eşref Fakıbaba'yı Cumhurbaşkanımız vekil yaptı bakan yaptı MKYK üyesi yaptı o da sattı gitti başka yere. Yani hangi kötülüğü Tayyip bey Fakıbaba'ya Gülpınar'a yapmış yani bir haksızlık bir vicdansızlık mı yapmış nereden  nasıl bir mağduriyet çıkıyor.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...