Tgrt Haber
17 Şubat 2024 23:40 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 23:48

Bitlis'te tefeci operasyonu: 48 şüpheli gözaltına alındı!

Bitlis'te Emniyet ve Jandarma, tefecilere karşı ortak bir operasyon düzenledi. 53 şüphelinin hedef alındığı operasyonda 48 kişi gözaltına alındı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bitlis'te tefeci operasyonu: 48 şüpheli gözaltına alındı!
Bitlis

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, operasyon Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tefecilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik yaparak birçok vatandaşı mağdur ettiği belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

VALİLİK AÇIKLADI

Açıklamada, “İlimiz Merkez, Tatvan, Güroymak, Hizan, Mutki, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde bulunan 61 adreste eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında 48 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 5 şüpheli şahsın ise yakalama çalışmaları devam etmektedir. Bahse konu şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalar neticesinde 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, çok sayıda çek, senet, doküman ve dijital materyal ele geçirilmiştir. Suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir” denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...