Tgrt Haber
20 Mart 2024 02:28 - Güncelleme : 20 Mart 2024 02:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Isparta ve Burdur'da miting yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 Mart günü gerçekleştireceği mitingler belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Isparta ve Burdur'da halka seslenecek. Mitingler hangi saatlerde başlayacak ve Cumhurbaşkanı'nın konuşma gündemi ne olacak? İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Isparta ve Burdur'da miting yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta ve Burdur'da düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Mitinglerin saatleri ve konuşma yerleri belli oldu. Peki, mitingler hangi saatlerde başlayacak ve Cumhurbaşkanı'nın konuşma gündemi ne olacak? Detaylar haberimizde!

CUMHURBAŞKANI BUGÜN NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Isparta ve Burdur'da halka seslenecek. Isparta mitingi 13.30'da, Burdur mitingi ise 16.00'da başlayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Isparta ve Burdur'da miting yapacak - 1. Resim

ISPARTA VE BURDUR MİTİNGLERİ 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'ndaki Isparta mitinginde ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki Burdur mitinginde halka hitap edecek. Mitingler vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...