Tgrt Haber
07 Mart 2024 11:07 - Güncelleme : 07 Mart 2024 11:08

Dehşete düşüren olay! 14 yaşındaki gencin üzerine inşaattan kapı düştü!

İnşaat halindeki binaya kapı çeken asansörün halatının kopması sonucu korkunç bir kaza yaşandı. 14 yaşındaki gencin üzerine kapı düştü.

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mardin, Kızıltepe, İnşaat Kazası

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda inşaat asansörünün halatının kopması sonucu yoldan geçen 14 yaşındaki gencin üzerine kapı düştü.

AĞIR YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde kaldırımda inşaat parçalarıyla oynayan söz konusu genç bir anda üzerine bir şeylerin geldiğini fark ederek kaçıyor.

Kendini kaldırımdan caddeye atan gencin üzerine kapı düşüyor. Görüntülerde bir şahıs gence yardım etmek için yaklaşıyor. Söz konusu olayda gencin ağır yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...