Tgrt Haber
03 Haziran 2023 08:31 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 08:36

Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır’da 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi! 

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’ın Lice kırsalında 3 PKK’lı teröristin silahları ile birlikte ölü geçirildiğini duyurdu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır’da 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi! 
bakan soylu,terörist,diyarbakır

Türkiye’nin terörle mücadelesi büyük bir kararlıkla sürüyor. Gerek sınır dışından gerek ise sınır içinden yapılan operasyonlarla terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman kolluk kuvvetlerimiz bu başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Diyarbakır’ın Lice kırsalında 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Silahları ile teröristlerin öldürüldüğünü belirten Soylu operasyonda SİHA, ANKA ve ATAK Taarruz Helikopteri kullanıldığını ifade etti.

Bakan Soylu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

9 Ekim 2023’te, Türkiye’nin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız. Diyarbakır Lice kırsalında J-SİHA, ANKA ve ATAK Taarruz Helikopterleri desteğiyle gerçekleştirilen EREN Huzur İlkbahar Yaz Operasyonu kapsamında, 3 PKK'lı terörist, 1 M-16, 2 Kaleşnikov silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Kahraman Jandarma'mıza ve korucularımıza tebrikler

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1664863542619561987

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...