Tgrt Haber
23 Nisan 2023 16:47 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 16:51

Adana'da emekli polis, karısını ve akrabasını vurdu

Adana’nın Kozan ilçesinde yaşayan emekli polis, karısını ve akrabasını silahla vurarak yaraladı. Yaralı iki kişi hastaneye kaldırılırken, zanlı ise polise teslim oldu.

Adana'da emekli polis, karısını ve akrabasını vurdu
Adana,polis

Bayramın son günü Adana'dan bir cinayet haberi geldi. Dehşet olay, Ladin sokaktaki Yunus Apartmanı'nın 3. katında meydana geldi. Eşinin kendisini aldattığını düşünen emekli polis memuru O.Ü., eşi M.Ü. ve evde akrabası olduğu iddia edilen H.E.’yi silahla vurarak evden ayrıldı. 

Sesleri duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralı iki kişiyi Kozan Devlet Hastanesine kaldırdı. 

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Adana'daki hastanelere sevk edildi. Polis ise zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Bir süre sonra zanlı polise teslim oldu.

Annesinin vurulduğunu örenen ve olay yerinde gelen M.Ü.'nün kızı sinir krizi geçirdi. Polise teslim olan zanlının eşinin kendisini aldattığını düşündüğü için vurduğunu söylediği öne sürüldü.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...