Tgrt Haber
25 Eylül 2022 23:41 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 10:06

Emekli polis, okul bahçesinde intihar etti

Bir süre önce şark görevi için Van'a tayini çıkan, yılbaşında ise emekli olup memleketi Samsun'a yerleşen polis memuru Ahmet Kaya, bir okulun bahçesinde tabancasıyla intihar etti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Emekli polis, okul bahçesinde intihar etti
polis,Samsun,intihar

Samsun'da dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. 50 yaşındaki emekli polis, tabancasıyla canına kıydı.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana gelen olaya göre; Ahmet Kaya, daha önce Samsun Emniyet Müdürlüğü Hassas Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken şark görevi için Van'a tayin oldu.

LİSE BAHÇESİNDE TABANCAYLA İNTİHAR

Van Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken yılbaşında emekli olup memleketi Samsun'a yerleşen Kaya, girdiği bunalım sonucu evinin yakınındaki tadilatta olan Cumhuriyet Lisesi bahçesinde sandalyede otururken tabancayla kendini vurdu. Ağır yaralanan 3 çocuk babası Ahmet Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaya'nın cesedini bulan okulda görevli bekçi durumu polise bildirdi. Ceset, savcının incelemesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...