Tgrt Haber
02 Ocak 2024 13:07 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 13:07

Filistin yürüyüşünden dönen kişiye saldırmıştı! Ege Akersoy'un ifadesi ortaya çıktı

"Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşünün ardından evine dönen İsmail Aydemir'e saldıran Ege Akersoy'un ifadesi ortaya çıktı "Pişmanın" dedi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
yürüyüş,ege akersoy,tügva

İstanbul'da dün Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşünden ayrılan İsmail Aydemir'i darbettiği gerekçesiyle tutuklanan şüpheli Ege Akersoy'un savcılık ifadesi ortaya çıktı.

SÜPER KUPA MAÇI İFADEDE

İfadesinde babasının emekli binbaşı olduğunu, kendisinin de milliyetçi duygularla yetiştirildiğini belirten Ege Akersoy, "Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan tarafından ülkemizin kurucu liderinin fotoğrafı mesele edilerek ülkemiz aleyhine uygulama yapılması, geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırıları sonucunda 12 askerimizin şehit edilmesinden sonra ben de Türk vatandaşından Türk bayrağı taşımasını beklerken karşımdan gelen yeşil, üzeri Arapça yazılı bayrak taşıyan şahsa hitaben, 'Sen Türk vatandaşı değil misin? Hassas zamanlardayız.' dedim." diye konuştu.

"KENDİMİ KORUMAK İÇİN..."

Şüpheli, mağdur Aydemir'in kendisine "İstediğimi taşırım" yanıtını vermesinin ardından aralarında itişme yaşandığını anlatarak, mağdurun yakınına gelmesi üzerine ise kendisini korumak amacıyla yumruk attığını iddia etti.

Olay nedeniyle pişman olduğunu ve herhangi bir ulusa yönelik aşağılayıcı sözler söylemediğini savunan Ege Akersoy, Aydemir'i uyarmayı amaçladığını iddia etti.

ÖNCE GÖZALTI SONRA TUTUKLAMA

Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen etkinliğe katıldıktan sonra evine dönen İsmail Aydemir'i darbettiği belirtilen Ege Akersoy, önce gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyeyede de tutuklanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...