Tgrt Haber
29 Ocak 2024 11:07 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 12:01

Gaziantep'te damat dehşeti! Eşinin ailesinin evini basıp katliam yaptı

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki eşinin ailesinin evini basan şahıs katliam yaptı. Korkunç olayda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtilirken, yakalanacağını anlayan damat aynı silahla intihar etti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Gaziantep

Gaziantep'te sabah saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Boşanma aşamasındaki eşinin evini basan damat, çıkan tartışmanın ardından silahına sarılarak ortalığı kan gölüne çevirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; katliam Nizip ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi.

EŞİNE VE AİLESİNE KURŞUN YAĞDIRDI

İddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından silahını çıkararak eşine ve eşinin ailesine kurşun yağdırdı. 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken Halil Çağlar olay yerinden aracıyla kaçtı.

Gaziantep'te damat dehşeti! Eşinin ailesinin evini basıp katliam yaptı

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kurşunların hedefi olan eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde can verdi. 21 yaşındaki kızı Nimet Çağlar ile baldızı Adile Oymak ise ağır yaralandı. 

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gaziantep'te damat dehşeti! Eşinin ailesinin evini basıp katliam yaptı

ANTEP'TEN URFA'YA KAÇTI, KÖŞEYE SIKIŞINCA İNTİHAR ETTİ

Zanlı, katliamın ardından Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya kaçtı. Birecik ilçesinde polis ekiplerinden kaçamayacağı anlayan zanlı, silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Gaziantep'te damat dehşeti! Eşinin ailesinin evini basıp katliam yaptı
Katliamı gerçekleştiren Halil Çağlar

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...