Tgrt Haber
07 Nisan 2024 10:24 - Güncelleme : 07 Nisan 2024 17:21

Genç kızın şüpheli ölümü: 30’uncu kattan beton zemine çakıldı

İstanbul'da 24 yaşındaki Dilaray Karmaz, oturduğu binanın 30'uncu katından beton zemine düştü. Feci olayın ardından polis ekipleri; Karmaz'ın kız kardeşi ve kız arkadaşını şüpheli olarak gözaltına aldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Genç kızın şüpheli ölümü: 30’uncu kattan beton zemine çakıldı

İstanbul Esenyurt'ta gece saatlerinde yaşanan olayda; kız kardeşiyle aynı dairede yaşayan 24 yaşındaki Dilaray Karmaz henüz bilinmeyen bir nedenle 39 katlı binanın 30’uncu katından beton zemine düştü.

Durumu fark eden kız kardeşi hemen durumu sitenin güvenliğine bildirdi. Site güvenliği ve sitedeki diğer vatandaşlar; Dilaray Karmaz'ı sitenin avlusunda buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Dilaray Karmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri dairede ve sitede incelemelerde bulunurken, cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Genç kızın feci sonu: 30’uncu kattan beton zemine çakıldı - 1. Resim

İncelemelerin ardından Dilara K.’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KIZ KARDEŞİ VE ARKADAŞI GÖZALTINDA

Olayla ilgili araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri Karmaz'ın aynı evde kaldığı kız kardeşi ile kız arkadaşının bilgilerine başvurdu.

Dilaray'ın kız kardeşi, olaydan önce Dilaray ile aralarında sosyal medya hesaplarında yaptıkları canlı yayınlarla ilgili tartışma çıktığını, bunun üzerine Dilaray’ın alkol alıp odasına giderek kapıyı kapattığını, daha sonra da atladığını öne sürdü.

Polis ekipleri olay sırasında evde olan kız kardeşi ve kız arkadaşını şüpheli olarak gözaltına aldı.

Genç kızın şüpheli ölümü: 30’uncu kattan beton zemine çakıldı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...