Tgrt Haber
03 Mart 2024 08:53 - Güncelleme : 03 Mart 2024 09:10

Halatla çekilmeye çalışılan 11 katlı bina kağıt gibi yere serildi

Kahramanmaraş depreminde ağır hasır alan 11 katlı binanın halatla kontrollü yıkımı sırasında binanın kağıt gibi yere serildiği anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
hatay,arsuz,deprem,enkaz çalışması

Hatay'da 'asrın felaketi' depremin izlerinin temizlenmesi için yapılan enkaz çalışması sürüyor. Arsuz'da bir binanın yıkımı sırasında binanın nasıl yerle bir olduğu cep telefonu kamerasına yansıdı.

Depremin vurduğu Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde mahkeme süreci tamamlanan Defne Sitesi'ne ait 11 katlı bina, iş makinasıyla halatla çekilerek kontrollü olarak yıkıldı. Devasa binanın halatla çekilerek kontrollü olarak yıkıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar yer alıyor. 11 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Halatla çekilmeye çalışılan 11 katlı bina kağıt gibi yere serildi - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...