Tgrt Haber
26 Mart 2024 00:25 - Güncelleme : 26 Mart 2024 00:30

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" diye duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır'da polis ekiplerinin üzerine araç sürerek olay çıkaran şoförün tutuklandığını duyurdu. Çıkan olaylarda polise mukavemet gösteren grup darp etmeye kalkışmıştı.

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" diye duyurdu

Diyarbakır Urfa Bulvarında trafikte abartılı egzoz kullanan şahsı polis ekiplerinin durdurması sonrası arbede çıkmıştı. Polisin üzerine araç süreç şahıs yakalanınca yakınlarıyla beraber polise saldırmaya çalışmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" diye duyurarak araç sürücüsünün tutuklandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya şöyle duyurdu:

"GEREĞİ YAPILDI-9

24 Mart Pazar günü saat 17:15 sıralarında Diyarbakır Urfa  Bulvarında abartılı egzoz ile çevreyi rahatsız eden bir araçla ilgili işlem yapılırken, oluşan kalabalık ve arbededen yararlanan bu araç, olay yerinden uzaklaşmış, takip sonucu tekrar yakalanmıştır.

Söz konusu araç sürücüsü ve yanına gelen arkadaşları görevli emniyet görevlisine fiili mukavemette bulunmuş, olay yerine intikal eden takviye şahin unsurlarıyla şahıslara müdahale edilmiştir.

Olaylara karıştıkları tespit edilen sürücü Y.E.Y. ve 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Aracın sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize fiili saldırıda bulunan her kim olursa olsun cezasını görür."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Gereği yapıldı" diye duyurdu - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...