Tgrt Haber
04 Mart 2024 11:07 - Güncelleme : 04 Mart 2024 11:23

İşçileri taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı! Yaralılar var

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı. Minibüsün devrilmesi sonucu içindeki 6 kişi yaralandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mersin,trafik kazası

Mersin'de sabah saatlerinde feci bir trafik kazası meydana geldi. İşçi servisi ile kamyonetin çarpıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza D-400 karayolu Tarsus Yenice Çiçekli kavşağında meydana geldi. H.Ö.'nün kullandığı 33 NNL 64 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüs, İ.A. yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Kaza sonucu kontrolden çıkan minibüs devrilip yan yattı.

İşçileri taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı! Yaralılar var - 1. Resim

ÇOK SAYIDA İŞÇİ YARALANDI

Kazada minibüste bulunan 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İşçileri taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı! Yaralılar var - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...