Tgrt Haber
06 Aralık 2017 09:46

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da kar tatili var mı?

Son dakika... İstanbul'a ilk kar yağdı! İstanbul'a ilk kar yağdı. Kısa süre yağan kar yağışı nedeniyle Kuzey Marmara Oto Yolu Girişi bir anda beyaza büründü. Durum böyle olunca öğrenciler İstanbul'da okullar tatil mi? araması yapmaya başladılar. İşte kar tatili detayları...

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da kar tatili var mı?
istanbul,,okul,t,tatil,,kar yağışı,

Kuzey kesimlerinde İstanbul'a ilk kar yağdı. Kısa süre yağan kar yağışı nedeniyle Kuzey Marmara Oto Yolu Girişi bir anda beyaza büründü. Daha sonra yağan yağmurla birlikte az miktardaki kar eridi.

 

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul için kar tatili açıklaması henüz yapılmadı. Açıklama yapıldığı an haberimizde yerini alacak...

İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da kar tatili var mı?

İSTANBUL'UN YANIBAŞINDA OKULLAR TATİL EDİLDİ!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. İHA'nın haberine göre gece saatlerinde tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava Düzce'de de etkisini gösterdi. Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrasında ise eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...