Tgrt Haber
06 Aralık 2022 11:46 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 11:54

İstanbul’da yol ortasında takip ettiği kadını taciz etti!

İstanbul’da yolda yürüyen bir kadına arkasından yaklaşan bir şahıs tacizde bulundu. O sırada yoldan geçen bir otomobilin sürücüsü durumu fark ederek durması sonrasında tacizci kaçtı. Polis tarafından yakalanan tacizci gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
istanbul,taciz,tacizci

İstanbul Sultanbeyli’de meydana gelen olayda yolda yürüyen bir kadın, arkasından gelen bir şahıs tarafından tacize uğradı. Tacizci adam, kadını yol kenarına götürmek istediği esnada yoldan geçen bir otomobil sürücüsü durumu fark ederek durdurdu. Otomobilin durması sonrasında tacizci olay yerinden koşarak kaçtı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. 43 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler tacizcinin G.T. isimli şahıs olduğunu tespit etti.

Tacizcinin kadını hiç tanımadığı öğrenilirken olayı anlık olarak gerçekleştirdiği öğrenildi. Tacizci G.T.’nin “cinsel taciz” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından adliyeye sevk edildiği bildirildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...