Tgrt Haber
01 Aralık 2023 22:36 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 22:39

Jandarmadan huzur operasyonu: 49 gözaltı

Bursa genelinde 98 tim ve 323 personelin katıldığı huzur operasyonunda 3 bin 490 kişi sorgulandı, 49 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında FETÖ/PYD terör örgütü üyelerinin de olduğu belirtildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan huzur operasyonu: 49 gözaltı
jandarma,FETÖ,PYD

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ‘aranan şahıslar uygulaması gerçekleştirdi. 1’i FETÖ/PYD terör örgütü mensubu olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 49 şahıs gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin halka açık mekanların yanı sıra metruk binalarda ve sahilde balık tutanların da sorgulamasını yapması dikkat çekti.

49 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından asayiş, terör ve narkotik suçları başta olmak üzere suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik ‘aranan şahıslar uygulaması’ yapıldı. 98 tim, 323 personel ile icra edilen uygulamada 7 adreste arama yapılırken 3 bin 490 şahıs sorgulandı. Yapılan uygulama neticesinde FETÖ/PYD terör örgütüne üye olan K.H ve birçok suçtan sabıkası olan toplam 49 şahıs gözaltına alındı.

Jandarmadan huzur operasyonu: 49 gözaltı

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine, aranan şahısların yakalanmasına kararlılık ve azimle devam edileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...