Tgrt Haber
25 Mart 2024 09:27 - Güncelleme : 25 Mart 2024 09:34

Kayseri'de terör operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada düzenlediği operasyonla terör örgütü şüphelisi 9 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kayseri'de terör operasyonu: 9 şüpheli yakalandı

Mehmetçik ve polis ekipleri yurt içinde de terör örgütlerine destek sağlayan şüphelilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında terör örgütü şüphelileri tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik 17-14 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında 6, PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 1, DHKP-C terör örgütü soruşturmaları kapsamında ise 2 şahıs olmak üzere toplamda 9 şahıs hakkında yasal işlemler yapıldı.

Kayseri'de terör operasyonu: 9 şüpheli yakalandı - 1. Resim

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada; "Terör örgütleriyle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...