Tgrt Haber
22 Ağustos 2023 10:48 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 10:56

Mahallelinin tacizci nöbeti: Tekrar gelince ortalık karıştı

Kocaeli'de nöbet tutan vatandaşlar tarafından, 3 gündür geldiği mahallede bir kadını ve genç kızı taciz eden adam kıskıvrak yakalandı. Çıkan karışıklıktan faydalanıp kaçan zanlı, ekiplerce tekrardan yakalandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mahallelinin tacizci nöbeti: Tekrar gelince ortalık karıştı
Kocaeli,Taciz

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 20 yaşındaki madde bağımlısı adam, geçtiğimiz cumartesi günü girdiği markette bulunan bir kadını taciz etti. Kadın korkarak kaçarken, o esnada bakkala ekmek almaya gelen 14 yaşındaki kız çocuğu da tacizci adamla karşılaştı.

MAHALLELİ NÖBET TUTTU

Adamın taciz ettiği 14 yaşındaki kız da koşarak komşu esnaflara sığındı, şahıs ise kaçarak uzaklaştı. Pazar günü tekrar marketçi kadını taciz eden şahıs, yine yakalanamadı.Gelişmeler üzerine vatandaşlar, zanlıyı yakalamak için nöbet tutmaya başladı. Dün tekrar mahalleye gelen zanlıyı fark eden mahalleli, şahsı yakalamayı başardı.

KARŞIKLIKTAN FAYDALANIP KAÇTI

Ancak karışıklıktan faydalanan tacizci kaçmayı başardı. Bunun üzerine polis ekipleri ve mahalleli şahsın peşine düştü. İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıyı yeniden yakalayarak gözaltına aldı.

Mahallelinin tacizci nöbeti: Tekrar gelince ortalık karıştı

İfadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının Gaziantep'ten geldiği, cezaevinden denetimli serbestlikle çıktığı öğrenildi.

MOTORLA PEŞİNE VERİP TEKRAR YAKALADI

Kaçan şahsı takip eden ve durdurmayı başaran Ömer Karagöl, “Şahıs bizim mahalledeki kızı ve bakkalcının eşini taciz ediyor. 2 gündür nöbet tuttuk, şahsı yakalamaya çalıştık. Bugün şahıs tekrar gelince arkadaşlar yakalamış ancak ellerinde kaçırmışlar. Motorla peşinden gittim 2 kilometre uzakta durakta yakaladım. Polise haber verdim ve gözaltına alındı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...