Tgrt Haber

Mehmetçik sınırda FETÖ’cülere geçit vermiyor: 10 örgüt üyesi daha tutuklandı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Kasım 2023 11:48 - Güncelleme : 21 Kasım 2023 11:56
Mehmetçik sınırda FETÖ’cülere geçit vermiyor: 10 örgüt üyesi daha tutuklandı
fetö,fetö soruşturması,Edirne

Edirne'de Yunanistan'a kaçarken yakalanan 10 FETÖ üyesi tutuklandı. Ankara ve Kayseri’de düzenlenen operasyonlarda da 11 şüpheli gözaltına alındı.

Mehmetçik sınırda FETÖ’cü teröristlere geçit vermiyor. Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ mensubu 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan 2014 yılı Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcılığı sınav soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişilerek soruların örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespiti üzerine, sınav sorularını alarak sınavlarda başarılı olan ve atamaları yapılan 10 şüphelinin Ankara merkezli toplam 3 ilde eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verildi.

FETÖ'DEN ARANAN ŞAHIS POLİSTEN KAÇAMADI

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan FETÖ üyesi şahıs yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyesi şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranması bulunan bir şahıs yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs, adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...