Tgrt Haber
20 Nisan 2024 13:43 - Güncelleme : 20 Nisan 2024 14:37

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi

Meteorolojinin sarı kodla uyardığı Antalya'da fırtına başladı. Kentte bazı ağaçlar ve reklam panoları devrildi.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde sarı kodla uyardığı Antalya’da sabah saatlerinde fırtına ve yağış etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kentte hayat durma noktasına geldi. 

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi - 1. Resim

Serik ilçesinde şiddetli fırtına cami minaresinin kubbesini devirdi, bir okulun otopark kısmında zarar verirken, bir ağacı ise kökünden söktü.Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi - 1. Resim

ORTALIK BİRBİRİNE GİRDİ 

Öğle saatlerinde yağmur etkisini yitirip yerini güneşli havaya bırakırken, dev dalgalar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni dövdü. Beyaza bürünen sahilde bazı vatandaşlar fotoğraf çekinmek için sahile indi. Bir vatandaş yanında küçük yaşta bir çocukla sahile vuran dalgalarının içine kadar girmesi yürekleri ağza getirdi.

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi - 2. Resim
Kentte rüzgar etkisini sabah saatlerindeki kadar olmasa da devam ettiriyor.Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi - 4. ResimMeteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Antalya'da şiddetli fırtına başladı: Ağaçlar devrildi - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...