Tgrt Haber
06 Mart 2024 14:02 - Güncelleme : 06 Mart 2024 16:42

Küçük kızlar köpek saldırısına uğradı! Çığlık çığlığa kaydettiler

Ankara Mamak'ta 10 yaşındaki kız çocuğu ve arkadaşına okula giderken köpekler saldırdı. Annesi sosyal medyada videoyu paylaşarak yetkililere toplatılması çağrısı yaptı ve toplatılmazsa kendisinin gereğini yapacağını söyledi.

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
Köpek Saldırısı, Mamak, Sosyal Medya

Mamak'ta okul yolundaki 10 yaşındaki kız köpekler tarafından saldırıya uğradı. Çığlık çığlığa çevredekilerden yardım isteyen küçük kız ve arkadaşları o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Dehşet anlar yaşayan çocukların görüntülerini annesi sosyal medyadan paylaşarak  “Başıboş sokak köpekleri 10 yaşındaki kızıma ve arkadaşına kursa giderken saldırdı bu köpekleri hemen toplayın yada ben annesi olarak gerekeni yapacağım.” notunu düştü.

Ankara’da evlerine dönerken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kız çocukları, o anları kayda aldı. Çocukların yaşadıkları korku anbean kameraya yansırken, anne kızının günlerdir evden çıkamadığını söyledi.

Olay, 4 Mart günü Mamak ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde boş bir arazide meydana geldi. 10 yaşındaki Beray Akın ile bir arkadaşı evlerine döndükleri esnada arazide ‘başıboş’ halde bulunan köpek sürüsünün saldırısına uğradı. O esnada telefonuyla çevreyi video kaydına alan kız çocuklarının yaşadığı korku anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Çocukların köpeklerin saldırısından korunmak için attıkları çığlıklar ise mehtemel bir felaketin önüne geçti. Olaydan sonra kızının gündelik hayatında sıkıntılar çektiğini dile getiren anne Rabia Akın, mahallerinde son zamanda çok fazla sahipsiz köpek dolaştığını söyledi.

Küçük kızlar köpek saldırısına uğradı! Çığlık çığlığa kaydettiler - 1. Resim

KIZIM ARADI 'BENİ KURTAR' DİYE BAĞIRDI

Olayla ilgili konuşan anne Rabia Akın, “Kızım arkadaşı ile birlikte kullanmak zorunda oldukları yoldan spor kursuna gidiyormuş. Bir anda köpekleri görüyorlar. Hiçbir şekilde köpeklere dokunmayıp, yaklaşmamalarına rağmen sürü halinde çocuklara saldırmışlar. Kızım aradı, ‘Bizi kurtar’ diye bağırdı. Ne yapacağımı şaşırdım. Yanlarına gittim. Kızımın pantolonunda diş izleri vardı. İki çocuk da çok büyük bir acı çekti. Bu yolu kullanmak istemiyoruz ama mecburuz. Gidecek başka yol yok” dedi.

Kızının hala korktuğunu dile getiren anne Akın, “Burası o kadar çok köpekle dolu ki. Akşamları ve sabahları sayıları 50’yi geçiyor. Köpekler burada sürü olmuş, direkt saldırıyorlar. Kızımın bacaklarında morluklar var. Bu başımıza gelen ilk olay değil. Saat 5’ten sonra resmen karantinaya giriyoruz. Markete bile gidemiyoruz. Her yer köpek dolu. Kızımın psikolojisi çok kötü. Bugün kursa gitmek istemedi, benim götürmemi istedi. Biz de korkuyoruz ve gidemedik” ifadelerini kullandı.

Küçük kızlar köpek saldırısına uğradı! Çığlık çığlığa kaydettiler - 2. Resim

Mahallelerinde son zamanda çok fazla sahipsiz köpek dolaştığını söyleyen Akın, “Yaklaşık 6 aydır bu sorunu yaşıyoruz. Köpeklerin sayısı önceden azdı. Hatta kendimiz besliyorduk. Gün geçtikçe artmaya başladı. Kim olduklarını bilmediğimiz kişiler buraya köpekleri bırakıp gitti. Bu köpeklerin barınaklara yerleştirilmesini, sahiplendirilmesi ve kısırlaştırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Okul yolunda dehşet! 10 yaşındaki kız çığlıklarla yardım çağırdı - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...