Tgrt Haber
25 Şubat 2024 13:22 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 14:08

Ordu'da korkunç kaza! Kamyonet takla attı: Ölü ve yaralılar var

Ordu'da kontrolden çıkan kamyonet takla atıp yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Feci kazada bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazada can veren sürücünün dirft tutkunu olduğu ortaya çıktı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ordu,trafik kazası

Ordu'nun Ünye ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Yoldan çıkan kamyonet takla attı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza İnkur Mahallesi'nde gerçekleşti. Metin Türk’ün (30) kullandığı 52 AK 090 plakalı kamyonet, aks kesmesi sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Araç daha sonra yolun kenarındaki kaldırıma çarptı.

Ordu'da korkunç kaza! Kamyonet takla attı: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

ACI HABER GELDİ

Feci kazada sürücü ağır yaralandı. Aynı araçta bulunan sürücünün annesi Emine Türk (53) ile Dursun C. (38) ile Ali C. (35) isimli kişiler yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ancak ağır yaralı olan sürücü Metin Türk, hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Ordu'da korkunç kaza! Kamyonet takla attı: Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

DRİFT TUTKUNU ÇIKTI

Öte yandan sürücü Metin Türk, daha önceden çektiği drift videoları ile gündeme gelmiş, ulusal basında da yer almıştı. Drift tutkusu ile tanınan Metin Türk, 15 Haziran 2023 tarihinde verdiği röportajda o zamana kadar yaklaşık 300 bin TL trafik cezası yediğini belirtmişti.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...