Tgrt Haber
25 Nisan 2024 13:57 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 13:58

Otomobil ile cip kafa kafaya girdi! Baba öldü, kızı ağır yaralı

Kırıkkale'de otomobil ve cipin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazadan acı haber geldi. Babanın vefat ettiği kızın yaralandığı kazanın boyutu güvenlik kamerasına yansıdı.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kırıkkale Yaylacık Mahallesi'nde iki aracın çarpıştığı ölümlü kazanın kayıtları görenlerin yüreğini yaktı. Cipin içindeki baba vefat ederken kızı ağır yaralandı. Diğer aracın şoförü de ağır yaralı.

 Yaylacık Mahallesi Nene Hatun Caddesi'nde meydana gelen kazada U.S. idaresindeki 71 FH 967 plakalı otomobil ile Cihan Kaplan yönetimindeki 06 H 3098 plakalı Honda marka cipin kafa kafaya çarpıştığı anın görüntüsü, güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada, metrelerce savrulan cipin sürücüsü ile hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ağır yaralandı. Kaplan ile yanında bulunan 9 yaşındaki kızı T.K., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan sürücü U.S.'nin de (38) sevk edildiği Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.

Otomobil ile cip kafa kafaya girdi! Baba öldü, kızı ağır yaralı - 1. Resim

40 YAŞINDAKİ BABA KURTARILAMADI, KIZI YARALI

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınan 40 yaşındaki Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı olduğu öğrenilen T.K.'nın ise tedavisi devam ediyor.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hızla seyreden cipin karşı yönden otomobile çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisi ile cip metrelerce savruluyor.

Otomobil ile cip kafa kafaya girdi! Baba öldü, kızı ağır yaralı - 2. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...