Tgrt Haber
18 Şubat 2024 18:20 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 18:24

Sancaktepe'de hamsi şöleni: 5 ton lezzet vatandaşlarla buluştu!

Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği "Geleneksel Hamsi Festivali" bu sene de coşkuyla kutlandı. Samandıra Meydanı'nda 5 ton hamsi vatandaşlara ikram edildi.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sancaktepe,hamsi

Sancaktepe'de 5 ton hamsi vatandaşlara ikram edildi. Geleneksel Hamsi Festivali'ne yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, sıraya girerek taze hamsi tava ve ekmek arası hamsi yedi. Başkan Şeyma Döğücü de vatandaşlara hamsi ikram etti ve keyifli sohbetler etti. Festivalin coşkusuna kapılan Döğücü ve vatandaşlar, horon oynayarak eğlendiler.

Sancaktepe'de hamsi şöleni: 5 ton lezzet vatandaşlarla buluştu! - 1. Resim

TONLARCA BALIK İKRAM EDİLDİ

Başkan Şeyma Döğücü, “Bugün Sancaktepe'de günlerden hamsi. Sancaktepe'de hemşehrilerimizle hamsilerimizi paylaşıyoruz. Tonlarca balığı bugün Sancaktepe'de hep birlikte yiyeceğiz. Izgarası var, tavası var, derya kuzusu bunlar. Herkese afiyet olsun” dedi.

Sancaktepe'de hamsi şöleni: 5 ton lezzet vatandaşlarla buluştu! - 2. Resim

Festivale katılan vatandaşlardan İlknur Çakıl, “Sancaktepeliler olarak mutluyuz. Bu ortamda bulunmak çok güzel. Şeyma Başkana teşekkür ediyoruz. Onu seviyor ve destekliyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...