Tgrt Haber
10 Haziran 2023 17:12 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 17:38

Şırnak'ta PKK/PYD'ye yönelik operasyon: 2 terörist tutuklandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik icra edilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'sinin tutuklandığını bildirdi.

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Şırnak'ta PKK/PYD'ye yönelik operasyon: 2 terörist tutuklandı
PKK,terörist,operasyon

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmiyor. İçişleri Bakanlığı, terör örgütüPKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik güvenlik güçlerinde Şırnak’ta icra edilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’sinin cezaevine gönderildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından operasyonla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir:

"Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; daha önce sağ ele geçirilen terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen Şırnak ili Merkez, Cizre ve Silopi ilçelerinde 4 şüpheli şahsa yönelik operasyon icra edilmiştir. Gerçekleştirilen operasyonda; 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

2 TERÖRİST CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği için terörle mücadeleye etkin bir şekilde devam edilmektedir."

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
zeki11 Haziran 2023 01:59

Bitmedi gitti...

Sonraki Haber Yükleniyor...