Tgrt Haber
25 Şubat 2024 10:43 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 11:07

Son dakika! Mehmetçik'ten Gara'ya hava harekatı... 4 PKK'lıya nokta atışı

Son dakika haberi... Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten Gara'ya hava harekatı... 4 PKK'lıya nokta atışı
gara,pkk,hava harekatı

Türkiye sınır içi ve ötesinde terörle mücadele operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama daha geldi.

DEVAM SİNYALİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerine yer verildi.

MSB, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil icra edilen operasyonlarda son bir haftada 60 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Son yapılan operasyonlarla terör örgütünün kaybı daha da ağırlaştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...