Tgrt Haber
18 Eylül 2016 18:35

Tarık Akan'ı uğurlamaya Ahmet Necdet Sezer de geldi

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Tarık Akan için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde anma töreni düzenlendi. Törene 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de katıldı.

Tarık Akan'ı uğurlamaya Ahmet Necdet Sezer de geldi
tarık akan,cenaze,ahmet necdet sezer,

66 yaşında hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsanevi sanatçısı Tarık Akan bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Sanatçı için önce Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Ailesinin isteği üzerine Tarık Akan'ın cenazesi tören alanına getirilmedi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, sanatçılar, Tarık Akan'ın ailesi ve sevenleri katıldı. Törende yoğunluk nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Bir kadın, yaşanan izdihamdan dolayı baygınlık geçirdi.
Özlem Üregül, babasını anlattı
Törende bir konuşma yapan Tarık Akan’ın kızı Özlem Üregül, toplumun her kesiminin babasını sevdiğini belirterek, "Biz üç kardeşiz, hepimizi ayrı ayrı çok sevdi ve her zaman her konuda bize eşit davrandı. Babamı her kesimden, her yöreden insan sevdi. Babam Türkiye’nin her yöresini çok iyi bilirdi. Türkiye insanının dertlerini ve sevinçlerine filmlerine aktardı. Babam attığı her adımda Türkiye’nin daha iyi bir geleceği olması için uğraştı. Bunları yaparken sevenlerinin sevgisini her zaman yanında hissettiğini bilmenizi isterim. Biz babamı kaybetmedik kazandık, Türkiye Tarık Akan’ı kazandı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...