Tgrt Haber
26 Eylül 2023 16:20 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 16:25

Terör örgütlerine geçit yok! İzmir'de DEAŞ ve PKK/PYD operasyonu: 8 gözaltı

İzmir'de terör örgütü mensubu yabancı uyruklu şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda DEAŞ ve PKK/PYD terör örgütlerine bağlı 8 şüpheli yakalanırken 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Terör örgütlerine geçit yok! İzmir'de DEAŞ ve PKK/PYD operasyonu: 8 gözaltı
Terör,PKK,DEAŞ,İzmir

Güvenlik güçleri terörle mücadelede göz açtırmıyor. İzmir'de terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda DEAŞ ve PKK/PYD yanlısı 8 Suriyeli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla DEAŞ ve PKK/PYD mensubu yabancı uyruklu kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda DEAŞ terör örgütüne bağlı faaliyetlerde bulunan 7 Suriyeli ve PKK/PYD içerisinde faaliyet gösteren 1 Suriyelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin 4'ü tutuklanırken 4 yabancı uyruklunun ise yapılan işlemlerinin ardından İzmir Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği ifade edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...