Tgrt Haber
14 Şubat 2024 13:37 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 13:39

Yangında tüm eşyalar küle döndü bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı

Amasya'da ev halkından birinin umre ziyaretindeyken çıkan yangında tüm eşyalar kullanılamaz hale geldi, bir tek Kur'an-ı Kerim zarar görmedi.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yangında tüm eşyalar küle döndü bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı
amasya,yangın

Amasya'da Hacılar Meydanı Mahallesi'nde Şirin Kent Sitesi'nde çıkan yangında tüm ev alevler içinde kaldı. Eşyaların kullanılamaz hale geldiği yangında bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı.

Mutfak kısmından başladığı belirlenen yangında üst kata da sıçrayan alevler yaklaşık bir saatte söndürüldü. Şans eseri kimsenin bulunmadığı evdeki tüm eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi. Dolabın üstünde bulunan Kur'an-ı Kerim’in zarar görmemesi ise dikkat çekti. Evde yaşayan iki kişiden Saime Türkmen’in o sırada hasta babasına refakat etmek için hastanede olduğu, kayınvalidesinin ise umre yapmak üzere geçen hafta Suudi Arabistan’a gittiği öğrenildi.

Yangında tüm eşyalar küle döndü bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı - 1. Resim

Olayı duyar duymaz yangın yerine koşan yakınlarından Hamdi Yörükoğlu, “Evdeki tüm eşyalar yandı. Kur’an-ı Kerim ve seccadeler dışında hiçbir şey kalmadı. Bunu da Allah’ın bir lütfu olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Yangında tüm eşyalar küle döndü bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı - 2. Resim

Küle dönen dairede çıkan yangına ilişkin polis ve AFAD ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Yangında tüm eşyalar küle döndü bir tek Kur'an-ı Kerim sağlam kaldı - 3. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...