Tgrt Haber
20 Eylül 2022 16:30 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 17:44

Muhabirimize çirkin saldırı! Erzurum'daki yangını görüntülemek isterken özel güvenlik saldırdı

Erzurum Atatürk Üniversitesi içerisinde bulunan merkezi yemekhanede çıkan yangını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabiri Ertuğrul Polat, özel güvenlik tarafından saldırıya uğradı. Çirkin saldırıda muhabirimizin üzerine yürüyen özel güvenlik, Polat'ın telefonunu yere fırlattıktan sonra tehditler savurdu. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
,,,

Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan merkezi yemekhanede öğle saatlerinde alevlere teslim oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Büyük panik oluşturan yangın dolayısıyla patlama riskine karşı bölgede güvenlik önlemi alındı ve kampüs içerisindeki trafik akımı kesildi.

MUHABİRİMİZE ÇİRKİN SALDIRI

Yemekhanede çıkan yangının dumanları ise gökyüzünü sararken yoğun çabalar sonucu alevler saatler sonra kontrol altına alındı. O sırada yangını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabirimiz Ertuğrul Polat, özel güvenlik görevlileri tarafından çirkin bir saldırıya uğradı.

Muhabirimize çirkin saldırı! Erzurum'daki yangını görüntülemek isterken özel güvenlik saldırdı

TELEFONUNU YERE FIRLATIP, TEHDİTLER SAVURDU

Özel güvenlik, Polat ve diğer gazetecileri olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Polat’ın telefonla görüntü aldığını fark eden özel güvenlik üzerine yürüdüğü Polat’ın telefonuna vurarak yere düşürdü. Çirkin hakaret ve tehditlerde bulunan özel güvenlikçiyi çevredeki basın mensupları uzaklaştırdı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...