Tgrt Haber
21 Şubat 2024 17:07 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 17:08

Yerel seçim rekabetinde renkli propaganda: Saadet'li adaydan AK Parti'li adaya otomobilli cevap

AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Giresun Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun otomobilli seçim videosuna rakibinden cevap geldi. Saadet Partisi'nin adayı Abdulkadir Bektaş'ın verdiği renkli cevap dikkat çekti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
AK Parti,Saadet Partisi,yerel seçim,Giresun

31 Mart yerel seçimlerinde adaylar arasında kıyasıya rekabet yaşanırken, zaman zaman renkli propagandalar da ortaya çıkıyor.

AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Tofaş marka otomobille yeni yapılan cadde ve sokakları gezerken çekilen videosunu paylaştı.

"GİRESUN'DA İŞLER YOLUNDA"

Modifiye edilmiş Tofaş'la müzik eşliğinde şehir turu atarak hizmetlerini tanıttığı videoda yeni yapılan yollardan, parklardan, sahil şeridinden ve caddelerden geçerek "Giresun’da işler yolunda" mesajı verdi.

Yerel seçim rekabetinde renkli propaganda: Saadet'li adaydan AK Parti'li adaya otomobilli cevap - 1. Resim

RAKİBİNDEN CEVAP GECİKMEDİ

Şenlikoğlu'nun videosuna rakibinden cevap geldi.

Saadet Partisi'nin Giresun Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Bektaş, Selda Bağcan’ın seslendirdiği "Atma Hakkı atma pişman olursun" sözlerinin yer aldığı Giresun türküsü eşliğinde, su dolu çukurların ve bozuk yolların yer aldığı videoyu paylaştı.

Tofaş otomobillerle çekilen videolarla yapılan atışma ise sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Yerel seçim rekabetinde renkli propaganda: Saadet'li adaydan AK Parti'li adaya otomobilli cevap - 2. Resim

ARABA AYNI, PROPAGANDA FARKLI

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık bir ay kala belediye başkan adayları arasındaki rekabet de artmaya başladı. Giresun’da ise AK Parti Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu ile SP Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Bektaş arasındaki rekabet renkli bir kampanyaya dönüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...